Shangri-la Mactan Destination Pre-Wedding – Daiki & Yuka

Location: Shangri-la Mactan Resort & Spa
Hair & Makeup: Secanara Hands
Photo: Christian Toledo Photography

 
 
Shangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuBeach Pre Wedding, Shangrila Mactan WeddingsCebu Beach Wedding, Shangri-la Mactan CebuCebu Beach Pre Wedding, Shangrila Mactan ResortShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuShangrila Mactan Pre-WeddingShangrila Mactan Cebu Wedding PhotographerShangrila Mactan Cebu Wedding PhotographerShangrila Mactan Pre Wedding PhotographerShangrila Mactan Pre Wedding PhotographerShangrila Mactan Pre Wedding PhotographerCebu Beach Pre Wedding, Shangrila Mactan ResortShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuCebu Beach Pre Wedding, Shangrila Mactan ResortShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuShangri-la Mactan Pre Wedding, Cebu Wedding PhotographerCebu Beach Pre Wedding, Shangrila Mactan ResortShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuCebu Engagement Photo, Shangrila MactanShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuCebu Pre-wedding Session, Shangrila MactanCebu Engagement Photo, Shangrila MactanShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuShangri-la Mactan Pre Wedding, Shangri-la Mactan CebuCebu Pre-wedding Session, Shangrila MactanCebu Pre-wedding Session, Shangrila MactanCebu Pre-wedding Session, Shangrila Mactan